Førerkort Tilhenger

Klasse BE / B96

Førerkort klasse BE / B96

Vi tilbyr førerkort på personbil med tilhenger. Når du har fullført opplæringen på førerkort klasse BE får du retten til å trekke en tilhenger med maksimal totalvekt på 3 500 kg.

Med dette førerkortet får du også rett til å kjøre traktor eller motorredskap, når deres totalvekt ikke overstiger 25 000 kg. Dette gjelder med eller uten tilhenger. Disse kjøretøyenes hastighet kan ikke overstige 40 km/t.

Med førerkortet i klasse BE får du muligheten til å kjøre tyngre lastede tilhengere. Dette kan være praktisk på mange måter, både privat og i arbeidslivet.

Førerkort klasse B96

Førerkort klasse B96 gir deg muligheten til å trekke en tilhenger med en maksimal vekt på over 750 kg. Merk likevel at du fortsatt ikke kan ha en maksvekt for vogntoget (bil og henger) på mer enn 4 250 kg med dette førerkortet. Klasse B96 krever ingen oppkjøring. All opplæring gjøres ved vår trafikkskole, og handler om sikring av last samt trygg kjøring med henger i trafikken. Dette førerkortet kan være kjekt å ha om du skal trekke tyngre last enn det som er tillatt med førerkort klasse B.

Vi har en moderne bilpark, og meget dyktige lærere som hjelper deg på veien til førerkortet.

Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale!

På tide med lappen?

Hos Hamang Trafikkskole vil du få en hyggelig opplæringstid på førerkort i klasse BE / B96. Vi er din trafikkskole i Sarpsborg!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle