Førerkort Automat

Klasse B

Førerkort klasse B - Automat

Vi tilbyr førerkort på personbil som har automatgir. Dersom du ønsker å kjøre automatgir i din bil, er dette klassen du skal ta førerkort i. Dette førerkortet gir deg de samme rettighetene som et førerkort for personbil med manuelt gir, med ett unntak. Du får ikke kjøre bil med manuelt gir.

Det har etter hvert blitt mer og mer vanlig med biler som har automatgir også i Norge. Biler med automatgir er enkle å kjøre, og du slipper å tenke på giring. For mange er dette et utmerket valg. Særlig etter inntoget av elbiler, som kun har automat, har denne utgaven av førerkort klasse B blitt mer og mer aktuelt. Det er bare å tute og kjøre hvor du enn vil!

Vår bilpark består av Mercedes, Volvo og BMW. Våre dyktige lærere sørger for riktig opplæring fra start til mål.

Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale!

På tide med lappen?

Hos Hamang Trafikkskole vil du få en hyggelig opplæringstid på førerkort i klasse B med automatgir. Vi er din trafikkskole i Sarpsborg!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle